diumenge, 11 de març del 2012

SEGON ANNIVERSARI - 11 DE MARÇ DE 2012

Demà 12 de març és compleix el segon aniversari de l'assocaició i ho hem celebrat avui.
Uns quants voluntaris hem anat a fer una passejada pujant al Castell pel sender de les Carboneres. Com dels qui venien, la majoria, no el coneixia ha servit per veure la seva apreciació de cara a la marató. Aprovat amb nota.


participants a la caminada


Desprès ens ajuntem amb el de la calçotada d'aniversari a la placeta del caçador de Duesaigües. El tresorer s'ha encarregat de preparar-ho tot. Calçots, llonganissa, corder, botifarrons i calçots. Ah! i la salsa, que sempre és el que és nota més. 
Entre la cervesa, el vi de Porrera de Cal Pla i la salsa l'ambient s'anima. Potser fem olor de fum i de rostit, com a qualsevol calçotada. Fa un bon sol i la instal·lació és adequada, per a l'objectiu. 
Tenim gana i ganes de menjar i beure. Alguns més que d'altres. Hi ha bona xerrera amb algunes persones que no veiem de fa temps per raons que no venen al cas.
El presi desbarra sols explicant acudits pujats de to. El pobre és fa gran, potser li haurem de trobar un substitut mes adequat.
La festa s'acaba a l'Ateneu amb els cafès i xarrups. 
Gràcies a tots els qui heu vingut i als qui no heu pogut. Gràcies a tots els socis vells i nous. Gràcies a tots als qui d'alguna manera heu fet possible que l'associació arribés als dos anys de vida i amb el bagatge de coses fetes tan maco que tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada