diumenge, 25 de març de 2012

CURSET INICIACIÓ AL GPS I ORIENTACIÓ

Diumenge, 25 de març. 1er CURSET D'INICIACIÓ AL GPS I ORIENTACIÓUn grupet reduït de 10 persones han acceptat formar part del 1ER CURSET d'ORIENTACIÓ I INICIACIÓ AL GPS


A la sala privada del cafè de la Societat hem escoltat les explicacions de la monitora Txell de El Brogit guiatges qui ens ha anat introduint en els petits detalls que hem de tenir en compte per orientar-nos a la muntanya.


Per exemple, sabíeu que els formiguers sempre s'obren de cara al SUD?  o que la Lluna minvant sempre senyala a l'EST?


Desprès d'aprendre detalls com aquests i de més important com per exemple com llegir un mapa, com interpretar les corbes de nivell i com aplicar-ho al GPS hem anat a posar-ho en pràctica.


Hem engegat els GPS i amb el mapa hem mirat de posar en pràctica tot el que hem comentat a la teòrica.
Hem assolit arribar a la meitat de ruta havent trobat les fites marcades i aprenent a identificar el paisatge que veiem dins el mapa.
 I, finalment, tornem al lloc on hem deixat els vehicles i fem el comiat.
Quedem per fer la segona part del curset a finals d'any.

Gràcies a la Txell que ha fet una bona feina fent-ho tot distret i amè. I a la Núria, la nostra vocal de formació i cultura que ho ha organitzat estupendament bé.


Aquesta associació creix gràcies a l'esforç i col·laboració de molts. Hem arribat als 50 socis efectius. 
Ahir érem al TASTAVERD venent llibres i mapes de muntanya i promocionant la MARATÓ DE LA BARONIA, avui el curset, el cap de setmana vinent la sortida a ÀGER .....
Potser som petits però podem fer grans coses .....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada