diumenge, 26 de febrer de 2012

Divendres, el presi, se'n va anar a investigar algun caminet per aplicar a la MARATÓ DE LA BARONIA; hi ha un sender que surt de davant de la font de Vilamanya que cal resseguir fins al final. Promet. Desprès va seguir les pistes que van fer per netejar el bosc de la Dipu. No son aprofitables.
Dissabte, 25 de febrer. Ricard, Ernest, Jaume, Fer, Pere, Pep Joan i jo vam agafar el tren per deixar-lo a l'estació de Pradell. 
Vam emprendre la ruta de retorn pel camí de Ràfols i vam voler passar pel barranc del Pas per on, mes o menys, passava l'antic camí de Pradell a La Torre. El que era camí verdader és perdut i ara passa per la llera del barranc en gran part. L'Ajuntament, el 2011 i durant el mandant de l'alcaldessa Marta, el va netejar i és aprofitable. Caldria acabar de netejar-lo una mica més.
Desprès i pel camí del Peli pugem a la serra. Enderrocada. La senyera ha estat vençuda pel vent altra cop. Tècnics !!! he de fer-ho millor.
Al final arribem a Duesaigües abans de l'hora prevista. 
Desprès, a casa, poso les dades a l'ordinador i ... potser aquest camí del Peli el podrem aprofitar per la MARATÓ. Realment és un camí molt bonic i quedaria molt be posar-lo a la cursa.
DIUMENGE, 26 de febrer

Alguns ens reunim a Riudecanyes per anar al "cap i casal" o a "ca'n fanga" com més preferiu. Avui toca caminada urbana. La família FOLCH GAVALDÁ i SOTO CANO ens han preparat una caminada pel Parc del Guinardó, Güell, Collet de la Creu i Muntanya pelada que ens ha deixat, a tots, fins i tot als pixa pins, bocabadats.

Cert que hem trepitjat asfalt, voreres, semàfors, busos, cotxes, taxis ... i molta gent, molts gossos i els seus excrements; però també hem caminat per sender de mitja muntanya!!! a Barcelona, DINS LA CIUTAT!!! Increíble!!
La caminada ha estat un seguit de pujar i baixar. Primer els bunkers de defensa de la guerra, baixar al Parc Güell i veure les meravelles d'en Gaudí, el genial riudomenc-reusenc.
I un bon dia, meteorològicament parlant, fins i tot calor.
Als de poble se'ns han ajuntat els de capital i hem fet un bon grup.
Una experiència més de l'associació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada