dimarts, 27 de juliol del 2010

NOCTURNA 2010

                                                                         EXIT TOTAL
Així, ras i curt es pot definir el que va passar la nit del 24 de juliol del 2010 a Duesaigües.
Portavem una pila de dies preparant els detalls, cobrint les possibiltats d'error, les variables. Res podia fallar, calia tenir-ho tot previst. Nervis, stress, patiment.
Ha valgut la pena, sincerament, tots aquells qui hem fet alguna cosa, hem dedicat temps, esforços ens podem donar per ben pagats.





Les imatges parlen elles soles

Esperavem que arribessin mes aviat i varem patir una mica, però al final gairebé tot-hom va fer cap. Teniem 276 inscrits efectius passats per banc, però ens varem veure desbordats pels inscrits de darrera hora.


Al final 324 persones varen fer la caminada i unes 40 erem a la organització.
La nit va ser serena i fresca, ideal per caminar. La llàstima dels núvols que varen amagar la Lluna, convidada que havia d'esser la principal. De tota manera hi havia prou claror com per poder caminar sense llum durant gran part del recorregut.
Tot va funcionar a la perfecció i no va haver-hi cap accident, algunes pelades per caigudes sense importància que varen ser ateses a l'ambulància de servei i poca cosa mes.
Les opinions recollides al final de la caminada eren totes positives, ruta, organització, atenció dels controls, tot. Cal reconèixer que tambe ens varen dir alguna cosa que va fallar però aque ningú va donar-hi una importància cabdal. A nosaltres ens serveix per l'any vinent, per saber que hem de millorar.
De tota manera l'any vinent ens equivocarem ens d'altres coses. No som perfectes.


Al final xocolata i coca i glopets de mistela o vi ranci, una estona de descans epserant l'arriba dels darrers i pe fer els sortejos.
Dades curioses. La capcelera va sortir a les 21:55 i va arrribar a les 23:55. L'escombra va arribar a la 01:00.
Hi havia 85 persones de Riudecanyes, 36 de Duesaigües, 1 de l'Argentera i 2 de Vilanova.
9 persones del Pais Basc, 8 de Bilbao i 1 d'Artea. Una ucraniana, dos argentins. 78 persones que no indiquen poble.
Enguany no sabem l'edat del mes gran ni la del mes petit. Son detalls a millorar.
Ens quedem en els 324 caminants. L'any passat erem uns 220. l'any vinent haurem de ficar un "numerus clausus" no podem deixar que s'ens escapi de les mans.


I un altra deltall, aquella mateixa nit hi havia 4 esdveniments mes a les rodalies, amb això vull remarcar que atraure 324 persones cal considerar-ho un èxit.
I per això vull felicitar, primer als caminants, per la seva confiança en nosaltres. I desprès a tots aquells que van fer alguna feina, la que sigui, per que sense ells no es possible endegar i portar a terme un esdeveniment com aquest.
Tot i que pugui semblar fàcil, ningú sap la feina que ho ha darrera una senzilla caminada com aquesta, les hores que comporta, els esforços.
Vist el resultat ara ens atrevirem a reptes mes grans dels que ja en parlarem. Aviso als socis i simpatitzats, ens tocarà pencar i molt.
Valdrà la pena.
De moment assaborim l'èxit tingut, reposem-lo una semaneta i desprès a pencar per al futur.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada