diumenge, 11 de juliol del 2010

NOCTURNA 2010

Diumenge, 11 de juliol. Fa la calor típica de l'epoca. Hem decidit trobar-nos a les 07:30 a la plaça 15 d'agost de Duesaigües, per que .......
EN 14 DIES FAREM LA SEGONA NOCTURNA DE LA BARONIA
i ens cal preparar-la, asignar els punts de control, com arribar-hi, que portar i tot plegat. Sembla una rucada pero muntar una caminada porta feina encara que sigui curta i senzilla com aquesta. Aquesta mobilitzarà unes 30 persones tenint en compte que alguna d'elles duplicarà o triplicarà la feina. Potser som una mica exagerats però volem tenir-ho tot controlat, previst, amb les respostes preparades i potser ens passem una mica.
L'any passat tot va ser mes improvitzat i va funcionar pero reconec que varem estar de sort i aixó no passa cada any.
Be, a l'hora senyalada tots som alli menys un que arriba tard i després es perd, increible. Alguns dels convocats fallen; els haurem de fer venir especialment un dia d'entre setmana. Hi ha gent jove i ara a l'estiu la festa es la festa.
Sigui com sigui comencem a caminar. Els dos de la capcelera al davant aprenent-se el camí de memòria, si ells es perden si que l'haurem ben cagat. Ja els atabalaré durant aquets 15 dies.
A mida que anem passant pels punts assenyalats anem indicant a les persones indicades on es queden i com arribar-hi.
Ja de tornada tots coincidim en que el pas del bosquet damunt el planot de la Patrona es el lloc mes conflictiu i per això decidim dedicar-hi mes personal a fer de guia.
Retornem al poble i anem a la piscina per comentar la jugada i repasar les feines i les asignacions.
Abans de migdia hem acabat.
Be, ja no hi ha volta enrere, ara ja sols queda descomptar els dies i esperar que tot surti be, que ningu prengui mal, que tinguem l'assitència prevista i, sigui com sigui, vingui qui vingui, que tot-hom gaudeixi d'una bona caminada de nit, que es el que mes importa.
A la fotografia som al collet de les Cinc, just al lloc on hi haurà un control i avituallament.
Aprofito per agraïr a tot hom la col·laboració donada. Això d'organitzar coses, encara que agradi, de vegades es fa pesat; però en dies com avui en que tens l'ajut desinteresat de moltes persones ho agraeixes. I he de dir que hi ha ajuts molt importants de persones que no surten a la fotografia i a les que tambe els ho vull agraïr.
Apa, la propera comunicació sera un cop feta la caminada i confio, espero, desitjo, anhelo, necessito surti d'alló mes be. Per l'esforç que hi dediquem, per la Baronia.
Passeu-vos-ho be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada