dissabte, 27 de febrer del 2010

CAMINADA DE FEBRER

Un cop tancat el cicle pels quatre pobles de l'Argentera, Duesaigües, Vilanova i Riudecanyes tocava fer una caminada fora d'aqui; aixì es que varem decidir anar al Montsant; quin altre lloc mes emblemàtic podiem trobar?
Cert que aquella serralada presenta alguna dificultat però valia la pena intentar-ho. Fins ara les caminades havien estat molt fàcils i també era interessant veure fins on arriba la capacitat de cadascú; ara ja ho se, ja començo a saber fins on puc arribar i qui pot venir sempre i qui algun dia no podrà venir.
Be, la questió es que a l'hora indicada ens varem trobar a l'aparcament de la Cartoixa de Scala Dei. Aprofitant un tros de GR ens encaminarem a trobar el camí d'accés al grau de l'escletxa. A les primeres de canvi tres es varen quedar. Els demés varem pujar a bon ritme. Encara bo que l'escletxa la varem fer de pujada perque en sentit contrari impresiona molt mes haver d'atançar-se al tallat.
En arribar dalt de tot un fort vent i la humitat ens varen fer tapar amb tot el que portavem, el dia nuvulós i sense Sol no convidaba gaire a fer experiments, no feia massa fred. La vista era bona i veguerem Falset, Marça, La Figuera, Torroja i molts altres llocs.
Varem esmorçar sota unes alzines força grans i despres continuarem fins al mas de l'estrem que ara han refet i pot servir de refugi si es te la clau. D'alli ja tocava baixar pel grau de l'enderrecada, amb un parell de punts complicadets i desprès la típica baixada/pujada del Montsant de forta pendent plena de còdols que exigeix els genolls i l'equilibri. I si no s'hi està acostumat encara mes.
Però la valenta gent de l'ASSOCIACIO ESPORTIVA ESCORNALBOU ho supera tot.
Baix a la pista trobem el mas de forçans, desprès el mas blanc i, finalment, per una drecera, varem fer cap a l'aparcament on retobarem als tres que s'havien quedat. Just en aquell moment es va ficar a ploure lleugerament. Sort que varem tenir.
Desprès una beguda al Rebost de Scala Dei i cap a casa.
ASSISTENTS:
6 de Duesaigües: Carmina, Silvia, Carme, Josep Mª, Josep Joan i Noelia
8 de Riudecanyes: Elena, Jordi, Pepa, Jordi, Jaume, Jordi, Pere i Pere Joan
4 de Barcelona/Duesaigües: Montserrat, Toni. Pol i Jordi
2 de Cambrils: Sonia i Pere
1 de València: Susana
Total 21 persones.
No varem batre el record de la darrera caminada, 24, però es un èxit aquesta participació. Em felicito a mi mateix pel poder de convocatòria i m'anima a seguir i felicito als assistents pel seu anim i coratge, es un motiu mes per no defallir i anar muntant caminades.
Gràcies a tots vosaltres pel vostre recolzament.
Fins el proper 21 de març

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada