dimecres, 4 de novembre del 2009

ASSOCIACIO

Com be sabeu el passat 5 de setembre varem fer la PRIMERA CAMINADA SOTA LA LLUM DE LA LLUNA, que va tenir un gran exit. Degut a ell i als comentaris de diverses persones es vol intentar crear una ASSOCIACIO ESPORTIVA ESCORNALBOU que acolliria, inicialment, els esports de: excursionisme, bicicleta de muntanya i curses de muntanya.
Aquesta associació es oberta a tots els pobles de la Baronia d'Escornalbou i a mes que ho vulguin i la finalitat es oferir mes serveis a les persones que vivim a la contrada.
Els que en principi puguin estar interessats en formar-ne part poden demanar l'imprès al mail: baroniadescornalbou@gmail.com i els hi farem arribar. D'entrada no compromet a res nomes a estar informat dels passos de fundació.
Que es pretén? Tenir una associació, un centre de comunicació, algú que munti caminades per la baronia o fora d'ella, coneixer els camins actuals, recuperar els perduts, veure de recuperar fonts i lloc interessants i tot el que faci referència a la natura i les activitats de muntanya.
Aixi es que us animo a participar, de moment no hi res a perdre i posiblement i haurà bastant a guanyar.
Passeu-vos-ho be.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada