dilluns, 18 de gener del 2010

CAMINADA DE GENER

Aixó funciona. Ara ja ningu s'apunta abans de venir, simplement el dia i hora anunciats apareixen. I casa cop mes. Perfecte.
En primer lloc vull felicitar a l'ajuntament de Vilanova perque en rebre la comunicació de caminada la reprodueix i la reparteix pel poble per fer-ne puiblicitat. Gràcies.
Be, anem al gra. A les nou del matí ens trobem:
De Vilanova: Pilar, Joan Enric, Elisabet i mª Carme, 4
De Duesaigües: mª Carme, Noelia, Carmina, Adrià i Joana, 5
de Riudecanyes, Toni, Pepa, Pere, Jordi, Pere, Jordi i Elena, 7
de Reus, Josep Joan, Oksana i Helena, 3
de Cambrils, Pere i Sonia, 2 i
de Montbrió, Jordi, María i Andrei, 3
Total 24. RECORD. Tres persones mes que la darrera caminada de desembre. A veure si a la de febrer arribem als 30.
Hem fet el camí previst. Sortint de Vilanova pel camí de Mont-roig. Desprès l'hem saltat per agafar el camí de la Roca. Abans d'iniciar la pujada definitiva hem desviat a la dreta pel camí dels Carlins a fi d'anar a trobar les escales del diable i la Cova Foradada. Del mirador hem baixat a l'ermita i esmorzat al mirador.
La vista des de alli es molt bona pero aquesta diumenge i havia una mica de boira. Desprès d'esmorzar hem reprès la caminada pujant al Pla de l'Areny, a l'Areny i encara a Rifà tot vorejant les pedreres. D'allí i per l'antic camí de Colldejou, altra cop a Vilanova.
Sobre les 12:45 hem acabat la jornada. Avui ha estat curta i suau.
La caminada d'avui ha servit per donar a coneixer algun camí nou i que potser aviat desapareixerà ja que aviat formarà part dùna pedrera.
Ja m'estan be les pedreres, per que sense peatge no hi ha progrès, pero ens haurien d'ajudar a conservar els camins. Hem de demanar i presionar als ajuntaments afectats, Vilanova i Duesaigues per que obliguin a les pedreres a conservar els camins i els drets de pas.
Podria ser una de les feines de l'associació.

AVIS: la caminada de febrer será `la setmana despres de carnaval i al Montsant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada