diumenge, 14 de febrer del 2010

4ª CAMINADA

Ja havia oblidat ficar aqui el record de la quarta caminada de l'associació.
Aquest cop tocava sortir de VILANOVA D'ESCORNALBOU i donat que el trajecte era curtet varem sortir a les 9 del matí. Pel camí de Mont-roig i/o de l'ermita de la Roca varem iniciar la ruta. En aquest tros el camí es pla, ample i feia de bon caminar i anar xerrant entre tots.
Un cop sota l'ermita ens varem desviar per agafar el camí dels Carlins fins a trobar el trencall que puja per les escales del diable i la Cova Foradada. A les escales hi varem ficar una cordeta per donar mes seguretat; qui les hagi fet ja sap son petites i molt dretes i, per aixó, vaig decidir fer-les de pujada. Si vas cara amunt no tens temps de veure el que hi ha sota i no t'agafa ni por ni vertígen.
Mes endavant s'arriba al mirador. La majoria varem decidir baixar a fer una visita a l'ermita i despres varem retornar al mirador per esmorçar.
Un cop refets varem seguir pujant cap el Pla de l'Areny, baixar i tornar a pujar a l'Areny per tornar a baixar per l'altra costat i tornar a pujar a Rifà tot vorejant les pedreres. Desprès varem continuar per la pista que baixa de les pedreres i ens desviarem pel sender antic camí a Colldejou per tornar a arribar al poble sobre les 13.
Aquest cop també varem batre el rècord d'assistents: 24 i us en faig al relació
De Vilanova: Pilar, Joan Enric, Elisabeth, Mª Carme, 4
De Duesaigües: Mª Carme, Noelia, Carmina, Adrià, Joana, 5
De Riudecanyes: Jordi, Elena, Toni, Pepa, Pere, Jordi, Pere, 7
De Reus, Josep Joan, Oksana, Helena, 3
De Cambrils: Pere, Sonia , 2
De Montbrió: Jordi, María i Andrei, 3

Com veieu hi ha mes d'un nom repetit però no fico els cognoms, fora massa larg i complicat. Ja ens anirem coneixent.

Avui he anat amb la meva companya a revisar la propera ruta que serà pel Montsant. El camí está perfecte i el Montsant preciós. Si aquell dia la meteorologia no acompanya tenim preparades alternatives, excepte per si plou.

Per cert, ens pocs dies fare la convocatòria per la reunió fondacional de l'Associació.

Be companys, fins la propera i bon camí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada