dilluns, 5 d’agost del 2013

NOCTURNA DE LA BARONIA 2013

DISSABTE 3 D'AGOST - 5a NOCTURNA DE LA BARONIA 
PRADELL DE LA TEIXETA

Aquest dissabte hem celebrat al poble de PRADELL DE LA TEIXETA la tradicional Nocturna. 

Per primer cop hem anat a realitzar un acte a un dels pobles de l'altra costat de la serra que també formen part de la Baronia i, com no podia ser d'altra manera, els vilatans s'han bolcat en ajudar-nos i col·laborar.
Tot i la quantitat de festes coincidents en el mateix dia 127 persones es van inscriure i una desena de voluntaris van vetllar pel correcte desenvolupament de l'acte.

Sortirem de la plaça de l'església i férem una volta pel poble, per cert ben bonic i arregladet. Sortint de l poble ja anàrem a trobar la pista que puja a la serra per un corriol recent obert i netejat. Allí ja seguíem la ruta de les cabanes de pedra seca, un patrimoni històric que aquest municipi guarda i cuida.

En tres de les cabanes que passàvem a tocar hi havia voluntaris intentant espantar una mica als caminats, sense massa resultat, però si que els va agradar el fet que les tinguéssim il·luminades i amb persones donant-los una certa vida.
De baixada al mas de la Mari o de Mariona hi havia l'avituallament d'aigua, fruits secs, mistela i vi ranci. Des d'aquest punt fins al poble ja sols poc més de 2 quilòmetres.

A la plaça ja teniem la xocolata cuita i la coca per refer als caminants.
A destacar el bon ambient regnant i, sobretot, no haver de lamentar cap incident ni tan sols lleu.

Ben passada la mitjanit vam cloure la festa tot esperant l'any vinent.
Gràcies a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada