dilluns, 12 de setembre del 2011

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2011


AIXÍ ÉS COM ES VEU LA SENYERA TOT BAIXANT DE LA SERRA

Orgullosa, altiva, senyora, serena. Així es la nostra ensenya des d'ahir clavada a la pedra de la nostra serra.
Un grup de 25 persones provinents de la Baronia d'Escornalbou, algun d'ells socis de l'Associació, vam anar a plantar la nostra bandera. Grans i no tan grans i menuts, sobretot menuts que, algun dia, seguiran les nostres passes vam pujar amb esforç els ferros sobre els que vam bastir la bandera.
Hem arribat a la carena. Falta molt poc pel punt definitiu.
L'esforç de pujar-ho tot dalt la carena ha estat important, però s'ha fet, com tot en aquest país, amb voluntat, amb ganes, amb treball. Un cop arribats al lloc on instal·lar la senyera hem procedit a la feina tècnica. Els professionals han fet bé la seva tasca i han collat els ferros de manera que cap tramuntanada els pugui abatre.
Queda tornar-hi a repasar la pintura que ha quedat en xic malmesa amb el tràfec de la manipulació i pujada.
Hem menjat coca i begut una mica per apagar la set d'un dia de Sol i calor impropis de setembre. Potser més ha valgut així ja una  mica de vent ens hagués dificultat molt la feina de plantar la senyera. Podem dir que la natura, el temps, ens han volgut ajudar.
Val a dir que hem trobat a faltar algun representant d'algun ajuntament de la BARONIA. Tots ells sabien de l'acte i tot i reconèixer que potser tenen un dia ocupat, podien haver enviat algun representant, ni que fos sols a la sortida.
Bé, la questió es que ja la tenim posada al lloc i que, nosaltres, hem fet la nostra feina.

Hi haurà més fotografies i fins i tot un vídeo que penjarem tan aviat com el tinguem.

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada