diumenge, 19 de juny del 2011

CAMINADA SORPRESA


Realment feia molts dies no penjava res en aquest blog; caldrà ampliar la plantilla per tasques de manteniment informàtic o d'element de comunicació. De tota manera, els habituals els de sempre, sabem que durant aquest temps n'hem fet moltes de coses, n'hem caminat bastants de camins.
De la data de la darrera fotografía vam netejar camins de Colldejou i de Vilanova i vam recorrer rutes de Pradell i de la Torre per incorporar-les a la MARATÓ. Ens vam passar alguns diumenges planificant i veient com podiem resoldre els problemes de la MARATÓ.

Finalment el 29 de maig vam poder celebrar l'esperat i reptant esdeveniment de la MARATÓ, i ens en vam sortir. Que una associació jove i menuda com la nostra porti a terme un esdeveniment com aquest i se'n surti, es per traure's el barret. O sigui que tots els socis i tots els no socis que hi van col·laborar poden estar mes que contents i dir on calgui que ells van participar d'això i que van contribuir de manera important i decisiva a que la MARATÓ fos un èxit.


Naturalment que vam traure, també, notes negatives i experiències a millorar, però sempre s'aprèn mes dels errors que dels encerts i el fet no haver-ho encertat tot es el que ens anima a fer una segona edició per intentar ser millors.
I ara per la 3a edició de la NOCTURNA el proper 16 de juliol.

Mentre tant avui hem celebrat el 60é anniversari del Presi amb una caminada sorpresa que ens ha preparat. a les 08:30 sortim de Riudecanyes i ens fa pujar a Montclar pel mas de la Badora i fins la carena que limita l'urbanització per ponent. Encara mes amunt fins al collet d'en Cases i el peu del Puig Voltor on esmorzem.
Acabats de menjar ens trau una ampolla de cava i una coca de sucre. Un detall.
Desprès baixem a Riudecols i retornem pel camí que voreja el coll de Vilabella passant per la caseta del Portbou, el camí del Pont i cansats i acalorats preferim baixar directe a Riudecanyes per la carretera.
Una bona caminada sopresa organitzada pel presi que tot i fer 60 anys esta com un llum de ganxo i es manté mentalment jove.
Que duri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada