diumenge, 23 de gener del 2011

SORTIDA DES DE VILANOVA

Roca del migdia
La caminada ha estat bastant improvitzada, feta sobre la marxa. Volia fer una mica d'honor a Vilanova i no ha sortit be. Coincidim amb la seva Festa Major d'hivern i ahir la gent va anar de ball de manera que aquest matí en hi havia pocs que tinguessin ganes de fer una caminada.
Val a dir, dons, que si no han vingut mes persones de Vilanova a caminar no es pas a causa seva en aquesta ocasió.
esmorzant a l'empara del vent fred
A les nou i al Raval de la Font ens hem trobat: J.M. Mercade, de Vilanova; Jaume, Pere Joan, Ernest, Toni, Pepa, Mari Pau i  Jordi, de Riudecanyes, Mary Rose i Cesar de Botarell; Joan, Silvia, Pep Joan i Noelia de Duesaigües, Okxana de Reus i Jana d'Igualada.
Fa fred, força fred però el Sol promet donar-nos un bon dia. Ens enfilem pel camí de les Escaletes sobre la Roca del Migdia gaudim de la primera panoràmica.
Passem per l'ermita de la Roca sense deturar-nos per anar a trobar la variant del GR7 i arribem al pont de Rifà. Espectacular. Hi estem una estona veient les pedres i la construcció. En aquest punt deu ser un dels que el barranc te mes fondaria.
Desprès continuen per la pista en direcció a Colldejou per fer cap a la carretera  i pujant al Coll Roig emprendre el retorn a Vilanova on arribem a les 13:00. Total, quatre horetes d'excursió tal i com era previst.
Fins la propera.
I aqui teniu l'enllaç per si voleu veure la resta de fotografies.

http://picasaweb.google.com/107608264513536362592/VILANOVAGENER201123?feat=directlink

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada