divendres, 6 de maig de 2022

INAUGURACIÓ DE LA NOVA ESTELADA A L'ENDERROCADA.

Després d'uns dies de núvol, fred i una diada de Sant Jordi passada per aigua, el diumenge 24 d’abril sortia un sol radiant acompanyat d’aquest vent típic de casa nostra que tots ja coneixem. A les 12h del migdia era l’hora assenyalada per trobar-nos dalt l’Enderrocada els diferents caminadors i caminadores  disposats a ascendir des dels diferents indrets de la Baronia fins al peu de la nova estelada. Representants de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, la Torre de Fontaubella, Colldejou i un gran nombre des de Pradell de la Teixeta van acudir a aquesta trobada d’inauguració d’una nova estelada fruit d’un projecte cooperatiu. 
L’associació  d’excursionisme de la Baronia d’Escornalbou va tenir la fructífera idea de crear un micromecenatge mitjançant la plataforma “Tot suma” on tothom que s’hi volgués adherir podia fer una petita, mitjana o gran aportació econòmica per crear una nova estelada amb l’objectiu de restituir la vella, ja molt deteriorada per la climatologia de dalt a la serra i el  pas dels anys. La fita va ser assolida amb èxit i aquest fet mereixia un acte de commemoració popular.


Fetes les fotos oficials i ben esventats, vam iniciar el descens cap a una nova trobada amb un esforç diferent. Ens esperava una bona fideuada seguida d’una àmplia i deliciosa varietat de postres del forn Amorós que ens van reanimar fins la propera sortida. Un dia bonic  i significatiu: Visca Catalunya!!!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada