dimarts, 19 d’abril de 2022

MUNTANYA BLANCA-COVA DEL BLAI-20 DE MARÇOnze persones:  en Florenci, la Maria,  la Mª Teresa,  l’Àngel, la Fina i la,Montse, el Toni Serrat i laPepa, en  Toni Miralles , en Jordi Pitarch i jo l’Albert  més el Fly.Vam sortir de Riudecanyes a l’hora convinguda, les 8.45h, vam agafar els cotxe i ens vam dirigir cap a Mara de Déu de la Roca. Vam aparcar els cotxes on hi ha una rotonda amb uns bancs de pedra.A les 9h vam  emprendre la caminada, carretera avall anar a buscar el GR, on vam veure una espectacular vista de Mare de Déu de la Roca, vam creuar la carretera T-322 , vam passar per el pont  de Rifà, i seguim direcció Pratdip on veiem  a l’esquerra el mar  i a la dreta la muntanya Blanca. Seguim una pista que no toca i hem de recular, arribem al peu de la muntanya on hi ha una petita acumulació d’aigua  on parem a esmorzar.


En acabar d’esmorzar fem la pujada arribant a  les Set Crestes on ens desviem per anar a la Cova del Blai, l fem un cop d’ull  per dins una estona, i ens  en tornem, no sense  cap ensurt,  cap a les Set Crestes. Tornem a pujar fins arribar al pla  on veiem l’Avenc de la Figuera  , el Pi de la cruïlla i més endavant el Molló dels Quatre Termes, on conflueixen Pratdip, Colldejou, Vilanova d’Escornalbou i Mont-roig, on ens  fem unes fotos de grup .


Ara ja baixem , per el Portell de l’Escagassat ,passant per el Pou de la Mena  , tornem a passar per el pont de Rifà i cap a buscar el  cotxe, arribant-hi a les 14h.

Uns 15 kilòmetres fets en 5 hores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada