dilluns, 9 d’abril de 2012

SETMANA GRAN DE 2012


Avui s'acaba la setmana gran de 2012. Havíem de fer força coses però el temps no ho ha permès. De tota manera no ens podem queixar.
,

Divendres vam anar a revisar algun dels camins que usarem per la Marató, als efectes de preveure'n la senyalització. Ens va enganxar la pluja i la pedra, sort en vam tenir de tornar a casa abans els mossos no tanquessin les carreteres. Era bonic veure la carretera de Duesaigües blanca, amb dos dits de pedra que semblava neu. Els barrancs de l'Argentera, d'Enseula i dels Masos entrant a doll al pantà. En Josep Maria ens va dir que havien arribat a entrar un 6 mil litres segon. Aquesta pluja ha anat estupendament per al camp.

Caminant per la muntanya ja s'endevina l'efecte beneficiós de l'aigua en el verd de la vegetació.
Dissabte en Ricard i jo vam anar amb tren a la Torre de Fontaubella i vam tornar.
Diumenge vaig anar a trobar un dels camins que han obert els de Vilanova per fer-hi passar la seva cursa.
I avui dilluns Núria, Ricard, Pere i jo hem anat a la prevista caminada de Colldejou. El dia maquíssim, amb poc vent, asolellat i bona temperatura. De Colldejou al coll del Guix i d'allí per la drecera d'en Ramon amunt. Hem anat a la Foradada a esmorzar i fer-nos alguna fotografia. 
D'allí hem seguit en direcció a Mont Redó i a la Punta dels Frares hem agafat el camí dels recingles per anar al Cavall Bernat i d'allí avall per la roca dels Esperits fins trobar el PR96 de Colldejou a Pratdip. 
Hem visitat la font del Bullidor i hem retornat a Colldejou. Total unes 4 horetes de camí en bona companyia, magnífic paisatge i bon temps.
I s'acaba la setmana gran. Demà a treballar. 
Alguns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada