divendres, 2 de desembre del 2011

HO HEM TORNAT A FER

Som collonuts !!!! Hem tornat a posar la senyera allí on volíem !!! 

Ara esperar que torni a venir un altra/es eixelebrat/s i facin perquè a la primera ventada torni a caure.
Així es com va el país, en mans de quatre sense cervell que no saben veure més enllà del seu nas de i de la seva ignorància negant el dret a la diferència d'opinió, al punt de vista diferent dins un respecte, a la tolerància, dedicant-se a esbotzar (d'amagat això si) qualsevol cosa que no sigui exactament el que els han dit ha d'ésser.
Perquè no fan més que obeir, sense pensar (perquè no poden ni saben) les ordres dels qui imbuïts de la raó històrica, del mandat diví i de la certesa de l'ignorant,  els dicten a través de les ràdios i televisions clericals i de periodistes (?) amargats i ressentits.
Que no és queixin si volem separar-nos d'ells, establir fronteres i tenir-los tant lluny com sigui possible. L'agressivitat, intolerància, incultura, la mala educació i el menyspreu que mostren per tot allò que no quadra al seu estretíssim punt de vista son raons més que suficients que per no voler formar part d'on ells son, del projecte (per dir-ho d'alguna manera) que representen, del país d'on volen ésser.
Defensem un país lliure, tolerant, ampli, obert, culte, progressista i acollidor per aquells qui vulguin participar del mateix projecte. I a qui no li agradi té les portes obertes a retornar al lloc dels seus pares o avis on segurament l'estan esperant amb candeletes, panderetes i faralaes i on podran cobrar un subsidi per a no fer res. Aquí volem persones que vulguin esforçar-se, treballar, prosperar i, sobretot, debatre educadament idees, somnis i il·lusions que son sempre la llavor del progrés i del futur.

VISCA CATALUNYA LLIURE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada