diumenge, 16 de maig del 2010

CAMINADA DE MAIG

Hola a tots:
El passat 9 de maig varem fer la caminada del mes. Malhauradament va coincidir amb diversos esdeveniments que varen impedir tenir una bona assistència. Be, es un fet amb el que es possible trobar-s'hi algun altre cop.
En Pep Joan, Adrià, Pere Joan, Pere, Pepa i Jordi varem fer cap a l'estació de Pradell de la Teixeta i d'alli ens dirigirem a Pradell de la Teixeta pel camí dels Ràfols, el camí de les Guixeres fins arribar a les portes de Pradell.
Allí s'agafa el camí del Barranc de la Cova Tornera i es puja fins a la serra, concretament al lloc conegut com l'Enderrocada, d'on baixa un senderò que condueix a trobar el camí de Porrera i que no es marcat a l'ICC (http://www.icc.cat/). Si pugem fins al collet de les Cinc trobarem una pista coneguda com la Drecera de Pradell que ens pot baixar fins al Mas de la Xirivia.
Allí, justament on hi ha tres xiprers, un d'ells força vell, i per damunt un marge hi passa l'antic camí de Duesaigües a Pradell; ara es perdut, però el recuperarem ben aviat.
D'alli i pel Planot de la Patrona i altres ja baixem a Duesaigües passant per la vora del camp de futbol nou.
Si voleu veure la ruta visiteu l'adreça:

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=620311&code=5f7aff59995f5cef42a3cfa758ce2443

El dia de la caminada se'm va apagar el GPS i per aixó avui he tornat a fer la caminada, amb la lleugera diferència que avui sí he entrat a Pradell.
Espero us agradi.

esteu amatents al mail i al blog.
S'esta coient la caminada nocturna i estem ja en els darrers preparatius. A tots aquells que slu socis o que penseu esser-ho, mancarà la vostra col.laboració.

Ja us puc anunciar que el proper dissabte 5 de juny hem d'anar a netejar 200 metres de camí amb tissores de podar, aixades, xurracs i altres estris.

La propera caminada será sobre el 13 de juny i la muntarà en Josep Joan, ben segurament al Molló, una de les muntanyes mes altes de la rodalía.

Fins aviat.
ja gairebe dalt de tot del barranc de la cova tornera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada