dilluns, 15 de juny del 2015

Curset d'iniciació a l'escalada en roca (12 i 14 de Juny de 2015)

Amb l'objectiu principal de dotar a l’alumne dels coneixements i de les capacitats que li permetin escalar amb seguretat en vies equipades d’un llarg per poder desenvolupar una activitat esportiva de risc amb total seguretat i autonomia,  l’Associació Baronia d’Escornalbou va organitzar el primer curset “intensiu” d’escalada en roca.
Al curset hi van participar un total de 14 cursetistes de diferents pobles de la Baronia d’Escornalbou i d’altres contrades properes a la zona. Aquest es va dividir en una part teòrica i una part pràctica impartides per un monitor d’escalada de la FEEC provinent de la UEC Tortosa i també comptava amb l’ajuda d membres experimentats de l’associació. Menters la part teòrica es va dur a terme a la sala del teatre de la Societat Recreativa de Riudecanyes, la part de pràctiques es va dur a una placa situada al terme d’ Arbolí.
Sense cap incidència i amb els cursetistes exhibint un somriure d’orella a orella vam anar a fer una merescuda cerveseta al mateix refugi d’Arbolí per donar per acabat el curs.

Els organitzadors del curs volem agraïr les ganes, atenció, col·laboració i bon rotllo que van tenir els cursetistes així com l’ajuda del monitors-voluntaris que van fer un cop de ma.

Us esperem a la propera sortida!

Màxima atenció durant la part teòrica impartida pel Francesc G.

Iniciem alguns exemples pràctics al gran rocòdrom de can Gomes

Pep obrint via


Pep satisfet de la feina feta. I mira que n'és de bon nen... mosses espavil que ara és escalador!!


Cristina que puja sense problemes una de les vies on vam fer la pràctica

Grupet esperant per pujar. Matas experimentant amb les noves tecnologies

Núria devallant d'una de les vies

Crist que no parava!! 

L'Albert puja tan tranquil que té temps a demanr una afoto!

Foto de grup després de la pràctica! Falten gent!

....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada