dilluns, 30 de juny del 2014

Ascensió al Pedraforca (21-06-2014)

Divendres 20 de juny començava una nova sortida de l’associació, el Pedraforca.  El Pep Joan, el Toni i en Lluis ja eren al Refugi Lluis Estasen a mitja tarda, i a ben entrada la nit fosca de lluna nova, la Ruth i la Cris. El Carles de Roda de Ter i el seu fill Marçal, un nen de 8 anys ja iniciat en el món de la muntanya, també dormien en espera de l’endemà.
A les 8h ens reuníem tots fora el refugi.  Els vinguts del dia abans amb els acabats d’arribar de Riudecanyes, Carles Folch, Ramón i Jaume Merino. Empreníem  l’ascens passant pel  Coll del Verdet amb un dia radiant. Després de diferents aturades per gaudir de l’ambient i el paisatge d’aquesta muntanya paradisíaca, sobre les 10.30 fèiem cap al cim on es podia apreciar una panoràmica excepcional gràcies al magnífic dia que ens va acompanyar al llarg de la jornada.
En aquí el Toni i el Lluis van decidir enllaçar el cim del Pedraforca amb el del Calderer. El Carles i el seu fill de Roda de Ter seguiren els seus passos però a ritme diferent. Mentre la resta vam iniciar el descens per l’enforcadura. Eren vora les 11h i ens esperava la llarguíssima i coneguda tartera, més engrescadora per alguns com el Pep Joan, més adversa per d’altres, tenint en compte el seu desgast cada any més accentuat.
Sense cap incident i molt satisfets, al voltant de la 13h ens vam anar reunint de nou davant del Refugi  i el seu prat de punt de sortida per un dinar de fi de jornada ben merescut.


En resum, la millor manera de donar la benvinguda a l’estiu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada