diumenge, 31 de març del 2013

REVISIÓ PART DE LA RUTA DE LA TRAVESSA

Agafem el tren per anar a La Torre de Fontaubella, sols som quatre però amab ganes de gaudir d'un dia que promet ser bo.
Quan anem a baixar del tren les portes no s'obren; hem de tibar del comandament per aturar-lo dos cops fins que fem sortir el maquinista de la garita i ens obre les portes. Ja no podem dir que mai ens ha passat res estrany  amb la renfe.
La Torre, espectacular vista de La Mola de Colldejou. Camí de la Planeta del Vent. Han desbrossat tot el bosc i ara es veuen les antigues construccions i alguns forns de calç, abans colgats per la brossa.


Arribem a la carretera i anem a enllaçar amb l'antic camí de La Torre a Colldejou. Font Seca, que ara raja degut a les intenses pluges!! Font Freda, Collet de la Xuta i Colldejou.
Sortim pel camí habitual cap el barranc de les Buidegasses (dit sigui de pas, el nom és una variació de Puigdegarses). Pugem al corral de l'Ermitana i baixem per un camí amagat fins sota la Mina de sant Pere, a la que pugem desprès ja per agafar el conegut i tradicional camí fins Vilanova d'Escornalbou on acabem la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada