dimarts, 11 de setembre de 2012

DIADA 2012

Ja tornem a estar actius desprès d'un estiu força calorós i en el que, a nivell d'associació, hi ha hagut poca activitat.

Ens queda per publicar la sortida que a primers d'agost es va fer a Campdevànol per gaudir de l'aigua fresca del Pirineu, però és què ningú ha enviat ni comentari ni fotografies.
També i desprès de l'ultima entrada hem fet la 2a MARATÓ i la NOCTURNA; aquestes ja ressenyades als seus apartats corresponents.
Avui toca parlar de la DIADA.

En Toni, Pep Joan, Judit, Adrià, Trini, Carmina, Wili, Carles, Pere i Jordi d'aquest costat de la serra i família Banús, família del pastisser, Benjami, Carolina i Cristina, tots ells de Pradell ens hem trobat a l'enderrocada per instal·lar-hi la senyera independentista.
Enguany hem tingut menys feina, la gran planxa de 2x1 sobre la que en David ha pintat l'estelada l'hem dividit en dues parts; no hem hagut de pujar res més que unes eines i una mica de ciment. I la coca.
Igual que al 2011 el dia ha acompanyat i no ha bufat vent, de manera que l'hem pogut col·locar amb facilitat als màstils que encara aguantaven de l'any passat.

Amb poques hores, feina feta i avall, que a la tarda alguns han d'anar a BCN.
Ara, pel matí, quan el Sol encara és pla, ben segurament podreu veure que és reflexa en un punt de la serra. És la senyera, orgullosa, dreta i alta.

En el següent E N L L A Ç podreu veure totes les fotografies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada