dimarts, 18 d’octubre del 2011

CURSA RIUDECANYES ESCORNALBOU

Tal i com era previst aquest diumenge 16 d'octubre es va fer la IIIª EDICIÓ DE LA CURSA RIUDECANYES ESCORNALBOU. I sense falsa modèstia podem dir que ha estat un ÈXIT.
De bon mati van començar a arribar els participants que omplien la part baixa del carrer del Dilluns. La Lliga contra el Càncer servia cafè i pastes als participants i voluntaris.
A les 09:30 sortien els caminants i a les 10:00 els corredors. Els controls en anaven informat del pas dels primers i veiem que un destacat atleta faria un temps molt bo. En Sergi Casas López, de Montblanc va fer els 17,8 kms en 1h 15' 15", es a dir a 14,24 kms/hora; una velocitat més que destacable en una cursa amb successius desnivells.
En quant als locals van fer bon paper. El primer en Josep Fernàndez amb 1h 37' 21" seguit del seu germà Joaquim a 13 segons. La primera noia de Riudecanyes Esther Cervelló.
Poc a poc es va anar omplint altra cop el carrer del Dilluns, aquest cop d'atletes suats i cansats, i de públic en general. El Centre Cultural Joves de Riudecanyes feia les botifarres i donava els entrepans als esforçats. 
Sobre migdia es van tres simpàtiques curses de nens, dividits en tres categories, de 3-5 anys, de 6-9 anys i de 10-14 anys. Tots van tenir el seu premi i van quedar immortalitzats en diverses fotografies.
Hem de destacar que no va haver-hi un sol incident i que tota la festa es va desenvolupar amb alegria i bon humor. Els participants no van trobar una sola errada en el circuit, cap es va perdre i, el més important de tot, cap va prendre mal a part d'alguna rascada o torta de peu sense més importància.
Els participants també van destacar l'exigència del circuit, la seva tecnicitat i la bellesa en transcorre per zones boscoses i fresques.
Aixi que......
Enhorabona a tots, als participants, als voluntaris i a les associacions col·laboradores. 
I fins la propera....




i si voleu  F O T O G R A F I E S

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada