diumenge, 25 de setembre del 2011

DE L'AMETLLA A L'ALMADRAVA

INAUGURACIÓ DE LA TEMPORADA 2011 - 2012

De Duesaigües: Neus, Jordi, Carme, Carmina, Adrià, Noelia i Pep Joan.
De Riudecanyes: Jaume, Pere, Albert, Elvira, Jana i Jordi
De Reus: Gerard i María
De Salou: Suana i Joan Carles


Sortim de l'Ametlla de Mar direcció Nord, tot seguint el GR92.
La d'avui es una caminada de pocs quilòmetres, per fer boca, tot obrint temporada i escalfant les cames. 
Ahir va ploure una mica o una mica més, depenent dels llocs; per aquí baix es veuen senyals d'escorrentades. Avui el dia es clar, net i lluminós, amb una temperatura fresqueta, de bon matí. Estem de sort.
Com es lògic la ruta transcorre tota l'estona vora la/el mar. A la dreta tenim l'aigua i el Sol ixent i a l'esquerra xalets, masos (pocs) urbanitzacions. Passem per roquers, pinars baixos, algun carrer.  Pugem i baixem, poc, poquet. Una darrera l'altre es succeixen les caletes, entrades del/la mar a la terra. Roques caigudes, pedres foradades, roques deformades pels vents, coves o millor dit, cavitats que el mar va fent a la terra i que, un dia o un altra, arribaràn cedint i caufran més roques/pedres al/la mar i obligaran al camí a fer un revolt en xic més llarg.
La/el mar es blau i net, en lleuger moviment, gronjexant i reflexa el Sol llevant. Hi ha plé de colors, blau turquesa, blau marí, blau entremig, verd dels pins, verd de plantes i els mil colors de les flors que encara romanen esperant la tardor.





A mig camí trobem un bon lloc per sucar-nos a una aigua invitadora i esmorzar. Sols alguns acceptem el convit de la/el mar i deixem renti les nostres suors. Mar salabrós, net en el que abelleix banyar-s'hi.







Pas a pas arribem al fortí de Sant Jordi d'Alfama i continuarem ruta fins al nostre destí, l'Almadrava. Recollim vehicles i ens en tornem a casa. Alguns encara aprofitaran i es banyaran a la platja de l'Almadrava i d'altres hi dinaran. 

De tant en tant va bé caminar per la costa, recordar que els de muntanya també tenim costa, per reivindicar la podem caminar.

I per manifestar el nostre desacord en que ens vulguin fer les muntanyes de la costa ... NO SENYOR!!!, DIGUEM NO!!!! 

Per qué no son ells la costa de les muntanyes....????

Passeu-vos-ho bé







FOTOGRAFIES CAMINADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada